Cheesecake cu capsuni

de Dea_Dea in Dulciuri, 7 Apr 2014 | 829 vizualizari

 

Simpla si rapida!

 

INGREDIENTE

  • 400 gr branza de vaci
  • 6 linguri de zahar
  • esenta de vanilie Dr.Oetker
  • un plic de gelatina Dr. Oetker
  • 200 ml frisca batuta
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu capsuni:

Caspunile se spala si se taie felii si se pun in forme rotunde de mousse. Branza se amesteca bine cu zaharul si esenta de vanilie , pana obtinem o pasta fina. Se amesteca cu frisca batuta. Iar la final amestecam cu gelatina dizolvata conform instructiunilor de pe ambalaj. Punem in forme si dam la frigider.

 

TIPS-URI

1

Se pot folosi si alte fructe..

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Aparat de vidare V3840-I

- 120 lei
1199.99 lei
1079.99 lei

COMENTARII (23)

Valclaudia 1

07.04.2014, 20:28

andreeaTa 1

09.04.2014, 13:12

sper sa fac si eu de Pasti!!!arata foarte bine!

mena29 1

10.04.2014, 12:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9780 puncte

oanapl

8920 puncte

RODIMUR

8820 puncte

Rocsi

7100 puncte

Valclaudia

5880 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cartofi pufosi preparati la cuptor
  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura de primavara