Langosi cu branza sarata ca la mama

de - TABITA - in Dulciuri, 20 Mar 2013 | 33870 vizualizari

 

Daca va e pofta de niste langosi, va invit sa incercati aceasta reteta de pe blogul-ul Retete ca la mama.
Dificultatea consta in aluatul foarte moale si lipicios, dar se rezolva daca ne ungem bine mainile cu ulei. Asa ca, inarmati-va cu rabdare! Sunt delicioase!
Cantitatile sunt pentru 4 langosi, pentru ca ne era pofta.

 

INGREDIENTE

Aluat:
  • 200 g faina
  • 130 ml apa calda
  • 8 g drojdie proaspata (1/4 cub )
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar (daca doriti mai dulce puteti pune mai mult)
  • ulei pentru uns si prajit
Umplutura :
  • branza sarata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Langosi cu branza sarata ca la mama:

Se pune drojdia intr-un bol si se toarna apa (40°C).


Se dizolva drojdia in apa. Se adauga faina, sarea si zaharul. Se amesteca bine.


Se lasa 10 minute si se framanta 15 minute.


Se unge un bol cu ulei si se aseaza aluatul.


Se lasa la loc cald 30 de minute.


Planul de lucru se unge bine cu ulei si se toarna aluatul peste el.


Intr-o tigaie, se pune ulei cam de 2 degete si se incinge uleiul.


Se ung mainile bine cu ulei si se rup bucatele din aluat de marimea unei palme si se aplatizeaza.


Se adauga umplutura si se acopera cu aluatul.


Se prajesc pana capata o culoare usor aurie.


Se scot pe un servetel, apoi se servesc.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se pot pudra cu zahar pudra.

2

Puteti folosI ce tip de umplutura preferati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Langosi cu branza sarata ca la mama" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (38)

- TABITA - 1

17.05.2013, 13:51

gio

babi5 1

17.06.2013, 17:20

- TABITA - 1

17.06.2013, 22:45

Babi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Mini-langosi cu branza