CHEESECAKE CU CARAMEL

de Retete_Haplea in Dulciuri, 7 Apr 2015 | 1318 vizualizari

 

Spune cheese… cake! Ca în poză.
Îti ajunge doar o doză
O felie, mai precis
Ca să te simți ca în vis.

 

INGREDIENTE

Blat

  • 250 gr biscuiti
  • 200 gr de unt

Crema

  • 200gr ciocolata alba
  • 400 gr crema de branza
  • 600 gr branza dulce
  • 150 gr zahar pudra
  • 150 ml smantana pt frisca
  • 3 oua

Caramel

  • 100 ml smantana pt frisca
  • 6 linguri de zahar
  • 100 gr unt
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA CHEESECAKE CU CARAMEL:

- macinam biscuitii cu mixerul, topim untul.

- turnam untul peste biscuiti si amestecam. Ce obtinem intindem pe fundul unei tavi cu pereti detasabili (diametru 25 cm)

- punem pe foc frisca lichida, o incalzim fara sa dea in fiert, apoi luam de pe foc si adaugam ciocolata rupta in bucati

- Lasam sa se dizolve ciocolata, amestecand.

- mixam branza dulce amestecata cu crema de branza si zaharul pudra

- Adaugam cele 2 oua intregi pe rand, mixam , apoi adaugam treptat ciocolata topita si omogenizam

- Crema se intinde peste blatul de biscuiti

- Apoi bagam la cuptorul incins pentru aproximativ 30 minute la 180 grade, pana se rumeneste frumos. ATENTIE! Dupa cele 30 minute nu scoatem cheesecake-ul din cuptor, lasam sa se raceasca inauntru (pentru ca alftel se lasa si crapa).

- Pentru caramel, caramelizam zaharul apoi adaugam smantana lichida, mai lasam pe foc pana se dizolva complet zaharul

- Adaugam untul , amestecam pana se topeste complet si gata caramelul. Trebuie lasat la rece pana capata consistenta dorita, pentru a putea orna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "CHEESECAKE CU CARAMEL" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Rocsi 1

07.04.2015, 20:47

Un mega deliciu!

Teo 1

07.04.2015, 21:59

Apetisanta...!

katty 1

09.04.2015, 08:07

Ador branza cu caramel!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dobos

de anca_rm 6

la 11:30

Salata cu mozzarella si pesto

ieri la 22:00

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti Oreo de casa