Cheesecake cu dulceata de afine

de susu in Prajituri, 2 Feb 2011 | 5378 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 250 g biscuiti obisnuiti
  • 1 ou
  • 100 g unt
  • 2-3 linguri de lapte  
  • Pentru crema:
  • 250 g mascarpone
  • 300 g branza dulce de vaca
  • 4 oua
  • Zahar vanilat
  • 7 linguri cu zahar
  • 1 borcan dulceata de afine
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu dulceata de afine:

Sfarami biscuitii marunt, adaugi untul topit, oul intreg si laptele. Intr-o tava detasabila de tort pui compozitia de biscuiti si ii presezi cu fundul unui pahar sa nu ramana goluri, aceasta va fi baza pentru prajitura.


Pentru crema bati albusurile spuma cu 4 linguri de zahar si le pui la rece. Amesteci galbenusurile cu 3 linguri de zahar, peste galbenusuri adaugi mascarpone si albusurile spuma. La sfarsit adaugi branza de vaci si esentele.


Peste baza de prajitura pui crema si dai la cuptor pentru 40 de minute. Cand are o culoare aurie este gata. Se pune la rece pentru cateva ore si apoi se desface pe un platou si se unge cu dulceata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu dulceata de afine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Criss 1

03.02.2011, 10:49

Super! La favorite.

adry88 1

04.07.2011, 21:44

babi5 1

07.10.2014, 08:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7160 puncte

MotanLaOale

6760 puncte

mirela0911

6120 puncte

Constelatialeu

5930 puncte

RODIMUR

5260 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu mere
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti reteta