Cheesecake cu fructe

de ralu_ca in Torturi, 9 Feb 2014 | 3673 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • blat:
  • 2 pachete biscuiti petir beure(200g)
  • 50 g unt
  • umplutura:
  • 2 cutii branza Fagaras
  • 1 ciocolata milka
  • 120 g zahar brut
  • 2 linguri cacao
  • 2 oua
  • 3 linguri smantana
  • 50 ml frisca
  • 1 praf sare
  • 1 tub frisca hulala
  • topping de fructe:
  • 300 g mure
  • 50 ml apa
  • 1 lingurita amidon
  • 3 liburi zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu fructe:

Am macinat biscuitii, apoi am topit untul si am turnat peste biscuitii macinati si am amestecat foarte bine. Intr-o forma rotunda ( sa fie max 25cm) am asezat compozitia de biscuiti uniform. Am dat la cuptorul preincalzit pentru cateva minute. Am scos si l-am lasat sa se raceasca. Intr-un vas am pus zaharul, cacao, sare am amestecat uniform, apoi am adaugat crema de branza si am mixat cu ajutorul mixerului. Apoi am adaugat cate un ou, amestecand dupa fiecare f bine. Ciocolata am topit-o pe baie de aburi, am lasat puitin la racit, apoi am adaugat-o peste compozitia de branza. La final se adauga smantana si frisca lichida. Compozitia obtinuta se toarna uniform peste cea de biscuiti si introducem la cuptor pana ce se coace. Se lasa la racit pana a 2a zi. Toppingul il preparam astfel: Intr-un vas punem zaharul, si fructele, iar amidonul il amestecam cu apa si il turnam peste fructe. Amestecam usor la foc pana se ingroasa putin siropul. Desfacem inelul de la forma de copt, oranam cu frisca si apoi fructele si siropul.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu fructe" nu uita sa-i faci un review.
 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cheesecake copt