Cheesecake cu fructe

de ralu_ca in Torturi, 9 Feb 2014 | 1587 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • blat:
  • 2 pachete biscuiti petir beure(200g)
  • 50 g unt
  • umplutura:
  • 2 cutii branza Fagaras
  • 1 ciocolata milka
  • 120 g zahar brut
  • 2 linguri cacao
  • 2 oua
  • 3 linguri smantana
  • 50 ml frisca
  • 1 praf sare
  • 1 tub frisca hulala
  • topping de fructe:
  • 300 g mure
  • 50 ml apa
  • 1 lingurita amidon
  • 3 liburi zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu fructe:

Am macinat biscuitii, apoi am topit untul si am turnat peste biscuitii macinati si am amestecat foarte bine. Intr-o forma rotunda ( sa fie max 25cm) am asezat compozitia de biscuiti uniform. Am dat la cuptorul preincalzit pentru cateva minute. Am scos si l-am lasat sa se raceasca. Intr-un vas am pus zaharul, cacao, sare am amestecat uniform, apoi am adaugat crema de branza si am mixat cu ajutorul mixerului. Apoi am adaugat cate un ou, amestecand dupa fiecare f bine. Ciocolata am topit-o pe baie de aburi, am lasat puitin la racit, apoi am adaugat-o peste compozitia de branza. La final se adauga smantana si frisca lichida. Compozitia obtinuta se toarna uniform peste cea de biscuiti si introducem la cuptor pana ce se coace. Se lasa la racit pana a 2a zi. Toppingul il preparam astfel: Intr-un vas punem zaharul, si fructele, iar amidonul il amestecam cu apa si il turnam peste fructe. Amestecam usor la foc pana se ingroasa putin siropul. Desfacem inelul de la forma de copt, oranam cu frisca si apoi fructele si siropul.


Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu fructe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Constelatialeu 1

09.02.2014, 14:12

Rocsi 1

09.02.2014, 20:59

O felie mare, mare as dori si eu

Lau 1

10.02.2014, 09:29

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Negresa de post cu nuci
  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake Padurea Neagra