Cheesecake cu fructe de padure

de Micutza Luana in Torturi, 18 Mai 2014 | 6598 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr piscoturi
  • 100 gr unt topit
  • o lg zahar
  • un varf de sare
  • CREMA
  • 500 gr mascarpone
  • 500 gr crema de branza
  • 4 oua
  • 250 ml smantana
  • 300 gr zahar
  • coaja si sucul de la lamaie
  • miezul de la jumate baton de vanilie
  • Pentru topping
  • 500 kg fructe de padure
  • 100 gr zahar
  • 3 lg amidon alimentar
  • 5 lg apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu fructe de padure:

Am macinat in robotul de bucatarie piscoturile, apoi am adaugat untul topit, zaharul si sarea si am amestecat bine. Am pus crusta intr-o tava cu fund detasabil si am dat-o 10 minute in cuptorul incins .

Crema

Mixam crema de mascarpone cu crema de branza. Adaugam treptat zaharul, apoi smantana, coaja si sucul de lamaie. Am adaugat ouale unul cate unul amestecand bine.

Am adaugat crema de branza peste crusta si am dat la cuptor circa o ora si jumatate. Daca partea de sus se rumeste acoperiti-o cu folie de aluminu si lasati-o sa se coaca in continuare. Cheesecake-ul este gata cand este ferm pe margini si mijlocul este moale.

Il lasam sa se racesca complet si il dam la rece peste noapte .

A doua zi ne ocupam de topping .

Punem zaharul si apa intr-o tigaie si lasam la foc mic pana se topeste zaharul. Adaugam fructele si si lasam sa fiarba 5 minute, apoi adaugam amidonul amestecat cu 2 lg de apa. Lasam sa se racesca putin apoi turnam peste cheesecake .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu zmeura si bomboane Raffaello