Cheesecake cu fructe de padure

de Xandrinne in Dulciuri, 22 Dec 2014 | 1047 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blat:

  • 200 g biscuiti,
  • 80-100 g unt topit,
  • 2 linguri zahar;

Crema de branza:

  • 350 g crema de branza (eu am avut 1 cutie de Philadelphia si una de crema de branza natur de la Delaco),
  • 150 g zahar,
  • 400 ml frisca,
  • 1 plic gelatina;

Topping:

  • 100 g fructe de padure,
  • 100 g zahar.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu fructe de padure:

Zdrobim biscuitii (eu i-am macinat la robot); peste ei adaugam untul topit si zaharul. Amestecam cu atentie biscuitii cu untul, pana obtinem niste firmituri.


Ungem o forma detasabila de copt cu unt si tapetam fundul acesteia cu amestecul de biscuiti; presam cu ajutorul unui pahar, urcand din compozitie si pe marginile formei de copt (la o inaltime de 3-4 cm).


Separat hidratam gelatina, in apa rece cat s-o acopere, timp de 10 minute. Mixam crema de branza cu zaharul, batem frisca. Tinem gelatina hidratata la bain marie, pana se lichefiaza. O amestecam cu crema de branza, dupa care incorporam, cu miscari usoare, si frisca batuta.

Eu am pus in crema de branza si cateva afine.


Nivelam si dam tortul la rece, cateva ore.



Punem la fiert fructele si zaharul, dam cateva clocote, numai bine compozitia se ingroasa un pic. Amestecul rezultat, racorit, il trecem prin sita si il turnam peste tort. Presaram fructe de padure.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Geanina87 1

22.12.2014, 18:19

Rocsi 1

22.12.2014, 22:04

Mmmm...

mirela0911 1

28.12.2014, 09:17

Foarte bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Nutella Cheesecake