CHEESECAKE CU JELEU DE CAPSUNI

de Retete_Haplea in Dulciuri, 8 Apr 2015 | 2806 vizualizari

 

Zilele acestea, se poate întâmpla Iepurașul să dea buzna-n casa ta: ”Ce mai faceți, oameni buni, aveți cheesecake cu capșuni?”

 

INGREDIENTE

Ingrediente pentru blatul de biscuiti:

  • 280 g biscuiti digestivi
  • 150 g de unt

Ingrediente pentru crema:

  • 800 g crema de branza
  • 150 g zahar pudra
  • 200 ml frisca lichida
  • 2 plicuri gelatina
  • 100 ml apa rece
  • 100 ml lapt fierbinte ( sa nu fiarba)

Ingrediente pentru jeleul de capsuni:

  • 250 g capsuni
  • 4 linguri zahar
  • 1 plic gelatina
  • 50 ml apa rece
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA CHEESECAKE CU JELEU DE CAPSUNI:

Macinam biscuitii cu mixerul. Topim untul. Turnam untul peste biscuiti si amestecam. Asezam biscuitii pe fundul unei tavi cu pereti detasabili si presam (diametru 25 cm).


Omogenizam crema de branza cu zaharul pudra.Separat mixam frisca pana cand sta teapana. Omogenizam cu o spatula de silicon frisca in crema de branza. Gelatina (care a stat 10 minute in apa rece) se adauga in laptele fierbinte (acesta nu trebuie sa fiarba).


Lasam un minut sa se racoreasca, apoi adaugam treptat si incorporam in crema de branza.Adaugam crema de branza peste blatul de biscuiti.

Nivelam si dam la frigider pentru minin 4 ore. Apoi facem jeleu de capsuni: Mixam capsunile impreuna cu zaharul, apoi punem pe foc si lasam pana se dizolva zaharul. Separat lasam gelatina la inmuiat in apa rece pentru 10 minute. Luam de pe foc capsunile, lasam deoparte 1 minut , apoi adaugam gelatina.


Amestecul obtinut il turnam peste cheesecake.

Lasam la frigider minim 2 ore (de preferat peste noapte ), apoi servim.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "CHEESECAKE CU JELEU DE CAPSUNI" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Corinuta 1

13.04.2015, 11:42

Arata super! Imi place cheesecake-ul, imi plac capsunile, deci nu zic nu la o feliuta!

mirela0911 1

13.04.2015, 11:53

Imi place tare mult cheesecake-ul!

diaconta 1

15.04.2015, 13:13

He heeeeeeeeeee bun venit la noi
Noroc ca n-a dat buzna iepurasul ca nu aveam cheesecake de-asta bun sa-i dau,dar poate luam cu imprumut )))

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu branza si dulceata de zmeura

de oanapl 5

ieri la 22:51

Tortellini ( bicolori ) de casa, cu ciuperci si cascaval

de Ina 7

ieri la 21:46

Pizza dulce

ieri la 18:37

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake fara coacere