Cheesecake cu lamaie delicios

de RuxyRux in Dulciuri, 19 Mar 2016 | 708 vizualizari

 

Sau prajiturica cu branza... pentru mine tot aia e :)))) simpla, si delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg branza dulce( mie imi place cea din Liddl la galetusa, e foarte cremoasa)
  • 12 linguri de smantana
  • 12 linguri faina
  • 250 gr. zahar
  • vanilie
  • coaja lamaie
  • zeama de la o lamaie
  • 1 lingurita praf de copt
  • un praf de sare
  • 6 oua
  • o nuca de unt pentru uns forma( de tort)
  • zahar pudra vanilat pentru decor
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu lamaie delicios:

Intr-un bol amestecam branza cu un tel, adaugam smantana, amestecam , apoi zaharul, coaja de lamaie, vanilia, praful de sare. Omogenizam compozitia si punem ouale pe rand amestecand bine dupa fiecare.Punem faina, praful de copt si la final zeama de lamaie. Amestecam bine compozitia cu telul si turnam totul in forma de tort unsa cu unt.


Coacem prajitura o ora la 180 de grade, sau pana devine ferma in mijloc.


Lasam prajitura la racit si dupa o desprindem din forma si o scoatem pe un platou prin rasturnare.

 

TIPS-URI

1

Daca va place gemul de caise( sau din alte fructe) il puteti adauga deasupra in strat subtire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu lamaie delicios" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (45)

RuxyRux 1

23.03.2016, 16:24

Sylvia 1

25.03.2016, 11:32

superbisim

RuxyRux 1

25.03.2016, 23:41

Multumeeesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Coronite cu gem si nuca