Cheesecake cu lapte condensat ( Copt)

de mimmi in Prajituri, 27 Iun 2012 | 3675 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g branza (eu am pus de vaci),
  • o conserva lapte condensat (397 g),
  • 3 oua,
  • Baza :
  • 170 g biscuiti digestivi,
  • 70 g unt topit,
  • Sosul de mure :
  • 200 g mure (congelate),
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu lapte condensat ( Copt):

Sfarmam biscuitii in robotul de bucatarie sau ii punem intr-o punga si cu ajutorul facaletului ii sfarmam. Ii amestecam cu untul topit si tapetam o forma rotunda (care la randul ei este tapetata cu hartie de copt). Dam forma la frgider pana pregatim umplutura.


Mixam ouale, adaugam branza, mixam 1 minut si adaugam si laptele condensat. Mixam din nou pana se incorporeaza totul. Turnam crema in tava si dam forma la cuptor pentru cca 50 de minute, pana se intareste si se rumeneste usor.


Pentru sos : Am pus murele in blender, le-am mixat bine bine si le-am strecurat printr-o sita.


Dupa ce s-a racit cheesecake-ul il ornam cu mure si il servim cu sosul proaspat ! Enjoy !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu lapte condensat ( Copt)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi 12

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Alinutza80 1

27.06.2012, 18:52

foarte bun

iri_iri 1

28.06.2012, 05:36

Sim0na 1

28.06.2012, 14:50

Numai niste bunatati cu lapte condensat am vazut in ultimul timp.. Deci, neaparat trebuie sa il incerc si eu!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Constelatialeu

8260 puncte

Rocsi

7860 puncte

RODIMUR

5710 puncte

mihaelar63

5450 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sarmale cu crupe-reteta de post

de abetina 3

ieri la 15:26

Porc cu taitei lati si cascaval afumat

ieri la 12:55

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu lapte condensat