Cheesecake cu lapte condensat

de GeorgiG in Prajituri, 13 Noi 2016 | 1847 vizualizari

 

Un desert usor fara coacere.

 

INGREDIENTE

  • 300 g biscuiti simpli
  • 100 g unt
  • 380 ml lapte condensat
  • 300 ml smantana 25% grasime
  • 175 g smantana 20 % grasime
  • 15 g gelatina granule
  • 100 g zahar pudra
  • 100 g ciocolata cu lapte
  • 3-4 linguri lapte dulce
  • chipsuri de ciocolata mari si mici
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu lapte condensat:

Macinam biscuitii apoi ii amestecam cu untul topit.Intr-o tava rotunda de tort, detasabila, asezam folie alimentara apoi distribuim amestecul de biscuiti presand usor. Introducem tava la rece.


Pentru crema amestecam laptele condensat cu smantana si zaharul pudra.Adaugam si chipsuri de ciocolata. Pregatim gelatina conform instructiunilor de pe plic si apoi o amestecam cu crema de smantana si lapte condensat.


Turnam compozitia peste biscuiti si introducem la rece pana se intareste.Initial am decorat cu chipsuri de ciocolata, dar pentru domnisoara mea nu era suficienta ciocolata si atunci am topit o ciocolata cu cateva linguri de lapte si am distribuit-o peste prajitura.Din loc in loc am mai asezat si chipsuri de ciocolata,


Un desert usor si foarte gustos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu lapte condensat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

GeorgiG 1

13.11.2016, 22:36

A fost asa de bun Rocsi încât l-am papat pe tot !

Zamfira 1

13.11.2016, 22:40

GeorgiG 1

14.11.2016, 08:55

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu lapte condensat ( Copt)