Cheesecake cu lapte condensat

de GeorgiG in Prajituri, 13 Noi 2016 | 1179 vizualizari

 

Un desert usor fara coacere.

 

INGREDIENTE

  • 300 g biscuiti simpli
  • 100 g unt
  • 380 ml lapte condensat
  • 300 ml smantana 25% grasime
  • 175 g smantana 20 % grasime
  • 15 g gelatina granule
  • 100 g zahar pudra
  • 100 g ciocolata cu lapte
  • 3-4 linguri lapte dulce
  • chipsuri de ciocolata mari si mici
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu lapte condensat:

Macinam biscuitii apoi ii amestecam cu untul topit.Intr-o tava rotunda de tort, detasabila, asezam folie alimentara apoi distribuim amestecul de biscuiti presand usor. Introducem tava la rece.


Pentru crema amestecam laptele condensat cu smantana si zaharul pudra.Adaugam si chipsuri de ciocolata. Pregatim gelatina conform instructiunilor de pe plic si apoi o amestecam cu crema de smantana si lapte condensat.


Turnam compozitia peste biscuiti si introducem la rece pana se intareste.Initial am decorat cu chipsuri de ciocolata, dar pentru domnisoara mea nu era suficienta ciocolata si atunci am topit o ciocolata cu cateva linguri de lapte si am distribuit-o peste prajitura.Din loc in loc am mai asezat si chipsuri de ciocolata,


Un desert usor si foarte gustos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu lapte condensat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

GeorgiG 1

13.11.2016, 22:36

A fost asa de bun Rocsi încât l-am papat pe tot !

Zamfira 1

13.11.2016, 22:40

GeorgiG 1

14.11.2016, 08:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

12510 puncte

RODIMUR

7480 puncte

AlexTeacher

7000 puncte

Constelatialeu

6830 puncte

Oana

6230 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Gogonele murate in saramura
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu lapte condensat ( Copt)