Cheesecake cu lemon curd

de La Ancuta in Dulciuri, 20 Feb 2011 | 4503 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 220 g biscuiti
  • 100 g unt topit
  • Pentru umplutura:
  • 675 g branza de vaci
  • 200 g zahar
  • 3 oua
  • 180 ml smantana
  • esenta de vanilie
  • Lemon curd
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu lemon curd:

Pentru blat zdrobim biscuitii si ii amestecam cu untul topit.


Punem biscuitii cu unt intr-o tava de tort si presam pe fundul si pe marginea tavii.


Dam la cuptor, la foc mic timp de 8-10 minute


Intre timp pregatim umplutura:


Mixam bine branza de vaci cu zaharul pana se dizolva zaharul/Adaugam apoi ouale pe rand, mixand dupa fiecare. La finaladaugam smantana si vanilia si omogenizam.


Scoatem tava din cuptor si punem 2/3 din umplutura apoi punem jumatate din cantitatea de lemon curd (reteta aici). Facem un model cu varful unui cutit.


Punem apoi restul umpluturii iar deasupra restul de lemon curd. Facem si deasupra un model cu varful cutitului.


Dam la cuptor, la foc mic 40-50 de minute. Umplutura trebuie sa fie inchegata aproximativ 4 cm incepand din margine. In mijloc ea va fi inca moale.


Scoatem din cuptor si lasam sa se raceasca (~2 ore)


Scoatem apoi din tava si dam la frigider pentru alte 4 ore.


Dupa ce a stat la frigider putem portiona.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu lemon curd" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (42)

La Ancuta 1

21.02.2011, 19:37

Kamy

adry88 1

16.06.2011, 15:48

gaby_gabytza 1

16.06.2011, 15:49

ce bine arata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Saramura de peste
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort de clatite cu branza de vaci