Desert negresa cu fistic si fructe

de Lau in Dulciuri, 18 Apr 2017 | 931 vizualizari

 

Delicii pentru Paste

 

INGREDIENTE

  • 150 g ciocolata
  • 150 g unt
  • 150 g zahar
  • 200 g faina
  • 3 linguri cacao
  • 1 praf de copt
  • 1 lingurita bicarbonat
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • 3 oua
  • 1 praf de sare
  • esenta de rom
  • fistic
  • mango
  • banane
  • Decor:
  • 1 ciocolata cu lapte
  • 20 g unt
  • fisctic
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert negresa cu fistic si fructe:

Intr-un vas, adaugam ciocolata rupta bucatele, untul taiat cuburi si punem pe foc, amestecand continuu pana ce se topeste.


In alt vas, batem ouale cu zaharul, un praf de sare, pana ce isi dubleaza volumul, adaugam ciocolata, faina amestecata cu cacao, praful de copt si bicarbonatul stins in zeama de lamaie, esenta.


Amestecam bine cu o paleta si turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt, deasupra adaugam fructele, fisticul si dam la cuptorul incalzit, pana ce trece testul cu scobitoarea.


Cand s-a racit, o glazuram cu ciocolata topita impreuna cu untul si radem fistic sau decoram dupa plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert negresa cu fistic si fructe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Ancutsa 1

19.04.2017, 13:47

Frumoasa si tare buna!

Rocsi 1

19.04.2017, 19:51

Iau si eu o bucatica de negresa!

Lau 1

20.04.2017, 18:12

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Rosii uscate, conservate in ulei
  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de visine