Cheesecake cu Napolitane si Lamaie

de BakeUpArtist in Dulciuri, 29 Oct 2016 | 804 vizualizari

 

Astăzi am avut chef de ceva dulce, fresh și extrem de simplu de făcut. Mai ales că m-am orientat la ce mai aveam prin frigider și prin dulap, și am spus să fac o rețetă simplă, dar aromată.  

 

INGREDIENTE

  • 15 napolitane cu crema de vanilie;
  • 250 g ricotta;
  • 250 g mascarpone;
  • 2 linguri zeama de lamaie;
  • 1 lingura coaja de lamaie;
  • 2 oua;
  • 1 lingura faina;
  • 100 g zahat pudra;
  • un praf de sare;
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu Napolitane si Lamaie:

- Tapetați tava cu unt și cu hârtie de copt, apoi așezați napolitanele, fără a lăsa spațiu între ele;


- Într-un bol puneți ouăle, sarea, ricotta, brânza mascarpone, zahărul, coaja și sucul de lămâie și mixați bine, până ce aveți o compoziție omogenă și cremoasă;


- Turnați peste napolitane și dați la cuptor la foc mediu pentru 20 de minute;



- Dați cheesecake-ul la frigider cel puțin 2 ore înainte de a-l servi.

 

TIPS-URI

1

Trebuie tinut la rece cel putin doua ore;

2

Chiar daca folositi napolitane din comert, prepararea termica nu le afecteaza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu Napolitane si Lamaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Panacris 1

31.10.2016, 09:05

BakeUpArtist 1

31.10.2016, 13:09

deyutzky 1

31.10.2016, 15:35

Like!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Învârtita cu nuci și dulceață de caise

de RODIMUR 5

ieri la 23:04

Mâncărică de prune uscate și afumate, cu frecăței

de RODIMUR 5

ieri la 19:48

Carnati de casa

ieri la 17:27

Cheesecake cu cafea si ciocolata

de katty 5

ieri la 15:23

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu nuca si crema cu mascarpone