Cheesecake cu Napolitane si Lamaie

de BakeUpArtist in Dulciuri, 29 Oct 2016 | 950 vizualizari

 

Astăzi am avut chef de ceva dulce, fresh și extrem de simplu de făcut. Mai ales că m-am orientat la ce mai aveam prin frigider și prin dulap, și am spus să fac o rețetă simplă, dar aromată.  

 

INGREDIENTE

  • 15 napolitane cu crema de vanilie;
  • 250 g ricotta;
  • 250 g mascarpone;
  • 2 linguri zeama de lamaie;
  • 1 lingura coaja de lamaie;
  • 2 oua;
  • 1 lingura faina;
  • 100 g zahat pudra;
  • un praf de sare;
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu Napolitane si Lamaie:

- Tapetați tava cu unt și cu hârtie de copt, apoi așezați napolitanele, fără a lăsa spațiu între ele;


- Într-un bol puneți ouăle, sarea, ricotta, brânza mascarpone, zahărul, coaja și sucul de lămâie și mixați bine, până ce aveți o compoziție omogenă și cremoasă;


- Turnați peste napolitane și dați la cuptor la foc mediu pentru 20 de minute;



- Dați cheesecake-ul la frigider cel puțin 2 ore înainte de a-l servi.

 

TIPS-URI

1

Trebuie tinut la rece cel putin doua ore;

2

Chiar daca folositi napolitane din comert, prepararea termica nu le afecteaza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu Napolitane si Lamaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Panacris 1

31.10.2016, 09:05

BakeUpArtist 1

31.10.2016, 13:09

deyutzky 1

31.10.2016, 15:35

Like!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort cu mere caramelizate si frisca