Budinca de gris

de Lau in Dulciuri, 11 Sep 2012 | 1695 vizualizari

 

sursa miha >:D<

 

INGREDIENTE

  • 500 ml lapte
  • 4 linguri gris
  • 3 linguri zahar
  • 1 ou
  • esenta de vanilie
  • 1 praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de gris:

Laptele il punem la fiert cu un praf de sare,

Cand da in clocot adaugam grisul in ploaie amestecand continuu un tel,

Fierbem pana incepe sa se ingroase.

Cand s-a racit foarte bine adaugam galbenusul si esenta,

Albusul il batem spuma cu zaharul,incorporam in compozitia de gris,

Turnam compozitia intr-o tava unsa cu unt si se da la cuptor pana se rumeneste putin deasupra

Se lasa sa se raceasca in tava

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de gris" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Budinca de gris-0
Budinca de gris-1
Budinca de gris-2
Budinca de gris-3
Budinca de gris-4

COMENTARII (38)

Lau

Lau 1

13.09.2012, 22:37

gaby_gabytza

gaby_gabytza 1

16.09.2012, 23:42

Dana_Retetegg

Dana_Retetegg 1

24.11.2012, 22:47

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!