Cheesecake cu piersici

de Zamfira in Dulciuri, 1 Noi 2015 | 670 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blat

  • 300 g biscuiţi (simpli,digestivi)
  • 100 g unt
  • 10 linguri compot de piersici

Crema de brânză

  • 700 g brânză dulce de vaci
  • 4 linguri zahăr pudră
  • 370 g iaurt gras sau iaurt de piersici
  • 1 pliculeţ zahăr vanilinat
  • piersici dintr-un compot (compot la borcan sau conserva). Putem folosi şi piersici proaspete dar trebuie sa fie coapte foarte bine, zemoase şi foarte moi. Din compot sunt mult mai aromate.
  • 2 pliculeţe gelatină
  • 200 ml frişcă

Decor

  • 1 pliculeţ jeleu incolor sau colorat
  • zeama de la compot
  • zahăr conform intrucţiunilor

Zeama compotului îl folosim astfel: 10 linguri la blatul de biscuiţi, restul pentru decorul de jeleu colorat.

Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu piersici:

Blatul


Biscuiţii se mărunţesc şi se amestecă cu cele 10 linguri de compot şi untul topit. Omogenizăm foarte bine şi apoi aşezăm compoziţia într-o tavă de tort cu margine detaşabilă. Presăm foarte bine compoziţia cu o lingură. Punem blatl în frigider până când pregătim crema de brânză.


Crema de brânză


Amestecăm brânza cu zahărul pudră, zahărul vanilinat şi iaurtul. Pregătim gelatina conform instrucţiunilor de pe ambalaj, îl adăgăm în compoziţie. Tăiem piersicile cubuleţe şi le punem în cremă. În final adăugăm frişca. Amestecăm cu grijă pentru a nu distruge cubuleţele de piersici. Turnăm crema peste blat. Turnăm jeleu peste crema de brânză. Praful de jeleu se dizolvă în zeama de la compot, se adaugă zahăr. Putem aşeza câteva feliuţe de piersici în jejeul încă moale pentru un aspect interesant. Feliuţele pot să fie din piersici proaspete, sunt mult mai colorate şi acest lucru se va vedea prin jeleu. Punem cheesecake-ul la rece pentru cel puţin 12 ore.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Zamfira 1

01.11.2015, 22:34

Multumesc!

Gherca Daniela 1

02.11.2015, 09:51

tare bun!

Zamfira 1

02.11.2015, 19:57

Daniela

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitive festive

de ancutsa 5

ieri la 18:17

Gem de piersici

de ancutsa 5

ieri la 18:09

Gem de prune

de ancutsa 5

ieri la 18:06

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu rubarba