Cheesecake cu zmeura

de Cocktail_of_Senses in Prajituri, 11 Mar 2014 | 1535 vizualizari

 

Cheesecake-ul a fost prima reteta de desert pe care am incercat-o. Stiati ca exista sute de retete de cheesecake? In continuare va prezint Cheesecake cu zmeura.

 

INGREDIENTE

  • - 1 pachet de biscuiti Petit Beurre
  • - 1 pachet de unt moale
  • - 1 cutie ricotta
  • - 1 cutie mascarpone
  • - 2 oua ecologice
  • - 4 linguri mari de zahar
  • - 1 baton de vanilie
  • - 200 g zmeura proaspata sau congelata
  • - 70 g gem de zmeura
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu zmeura:

Pisati biscutii pe rand cu fundul unui pahar si amestecati cu untul pana se incorporeaza. Nu va sfiiti sa folositi mana pentru ca asa este cel mai usor! Tapetati fundul unei tavi cu pereti rabatabili cu amestecul obtinut si introduceti la frigider.



Intre timp ne apucam de crema. Amestecati mascarpone cu ricotta, zaharul si galbenusurile. Adaugati miezul de la un baton de vanilie si albusurile batute spuma, amestecand de jos in sus pana obtineti un aluat omogen.



Scoateti tava din frigider si turnati crema peste blat. Introduceti in cuptorul preincalzit (180 grade) pentru aproximativ 20-25 minute, pana capata o culoare aramie.



Lasati la racit si ornati cu gem de zmeura si zmeura proaspata. Va recomand sa o serviti dupa ce sta cel putin 2 ore le frigider.



Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

_Alina_ 1

12.03.2014, 09:41

elucubratiiculinare 1

12.03.2014, 17:18

like

babi5 1

07.10.2014, 08:17

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu zmeura