Cheesecake fara blat - Dukan

de deyutzky in Dulciuri, 10 Iul 2016 | 5230 vizualizari

 

Nu v-am mai adus demult un dulce dietetic. M-am gandit sa va aduc o reteta simpla, care se poate face si in varianta nedietetica. 
Daca urmati dieta Dukan, il puteti consuma in Faza Atac, Croaziera, Consolidare, Stabilizare definitiva. 

 

INGREDIENTE

  • 1 kg branza degresata 0.2%grasime
  • 5 oua
  • 10 linguri indulcitor(Green Sugar am folosit eu)
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • 2 linguri amidon
  • un praf de sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake fara blat - Dukan:

Separam albusurile de galbenusuri, apoi mixam albusurile cu sarea pana cand se fac spuma. Adaugam treptat 4 linguri de indulcitor si mixam pana cand acesta se topeste.

Intr-un bol amestecam galbenusurile cu restul de indulcitor(6 linguri), amidonul si esenta de vanilie.

Peste compozitia de galbenusuri adaugam branza si mixam pana la incorporare.

Adaugam spuma de albusuri si o incorporam in compozitia de galbenusuri, amestecand usor cu o spatula.

Tapetam o tava rotunda cu hartie de copt(tava mea are 22 cm) si turnam compozitia.

Dam tava la cuptorul preincalzit la foc mic pentru aprox. 50-60 de minute. In cuptor, compozitia se va umfla destul de tare, insa cand se raceste se va mai lasa. 

Se scoate din cuptor, se lasa la racit, apoi se serveste.

Se pastreaza la frigider. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake fara blat - Dukan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Rahela Velicu 1

13.07.2016, 22:30

RuxyRux 1

17.07.2016, 00:02

Ce bun! Bravo Dey!

diaconta 1

29.07.2016, 09:22

Minunata!!!
Nu am vazut-o cand ai postat din pricina ca eu cam lipsesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Crema de biscuiti simpli si caramel(Thermomix)