Placinta de dovleac cu stafide

de Dya Daniela Andrei in Dulciuri, 2 Noi 2015 | 1024 vizualizari

 

Nicio toamna fara mirosul placintei cu dovleac!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr dovleac
  • 100 gr stafide
  • o lingurita cu scortisoara
  • o cescuta cu zahar (sau dupa gust)
  • cateva foi de placinta
  • un ou si 2 linguri cu iaurt pentru uns placinta
  • ulei sau unt pentru uns tava
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta de dovleac cu stafide:

Curatam dovleacul de coaja si il taiem in cuburi.


Il trecem prin razatoare sau il maruntim cu ajutorul robotului.


Adaugam stafidele, zaharul si scortisoara si amestecam pentru omogenizare.


Ungem un vas de yena cu ulei sau unt, adaugam foile de placinta si turnam compozitia.


Daca este necesar, foile de deasupra le ungem cu amestecul unui ou batut cu iaurt.


Dam vasul la cuptor pana ce placinta se rumeneste uniform.


Dupa caocere, se lasa in cuptor pentru a se raci treptat.


Se serveste rece. POfta buna!

 

TIPS-URI

1

 Optional, se poate adauga o lingurita cu ghimbir ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta de dovleac cu stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Catalina L 1

04.11.2015, 11:40

f buna

Dya Daniela Andrei 1

04.11.2015, 15:21

Va multumesc!

Aletta 1

04.11.2015, 19:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Friganele cu banane