Cheesecake (fara coacere)

de deliciousflavours in Dulciuri, 20 Iul 2012 | 19141 vizualizari

 

Daca si la voi va fi cald in acest weekend, puteti sa incercati acest desert usor si racoritor!
Weekend placut, pupici!

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente blat:
  • 350 gr biscuiti digestivi
  • 150 gr unt/margarina
  • Ingrediente crema:
  • 250 gr branza ricotta
  • 500 gr mascarpone
  • 200 ml frisca
  • 200 gr zahar pudra
  • 1 lingurita pudra de vanilie
  • 75 ml apa/suc de compot
  • 1 pliculet gelatina granulata
  • Ingrediente jeleu fructe de padure
  • 200 gr fructe de padure (congelate)
  • 2 linguri zahar
  • 50 ml apa
  • 2 foi gelatina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake (fara coacere):

Macinam biscuitii cu ajutorul robotului de bucatarie sau in cazul in care nu aveti dati prin masina de tocat carne, dupa care amestecam cu untul moale. Framantam pana se omogenizeaza. Intr-o forma de tort cu peretii detasabili punem hartie de copt si intindem blatul de biscuiti.Uniformizam cu o lingura si dam la frigider pana pregatim crema.


Gelatina o punem sa se hidrateze in apa sau sucul de la compot timp de 10 minute, dupa care o topim pe baie de aburi si lasam deoparte.


Amestecam branza cu mascarpone, adaugam zaharul si pudra de vanilie. In gelatina topita si usor racorita adaugam o lingura din crema de branza, omogenizam, mai adaugam o lingura de crema, omogenizam, apoi adaugam la toata cantitatea de crema si amestecam usor. Frisca o mixam pana se intareste si o incorporam usor in crema de branza. Intindem peste blatul de biscuiti si dam din nou la rece pana pregatim si jeleul.



Punem fructele impreuna cu apa si zaharul pe foc si lasam sa fiarba vreo 10-15 minute, apoi le dam putin prin blender si lasam sa se racoreasca putin. Foile de gelatina le punem la inmuiat in putina apa rece cat se la acopere, apoi le topim pe baie de aburi. Punem peste gelatina topita din compozitia de fructe apoi adaugam la restul de fructe, amestecam bine si turnam peste crema de branza.



Dam din nou la rece cel putin 1 ora.



Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake (fara coacere)" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (40)

Ligia Bxl 1

14.11.2012, 16:32

arata minunat bravoo

deliciousflavours 1

16.11.2012, 08:16

multumesc draga mea!

okiiVerzi 1

11.06.2013, 11:10

am uitat sa multumesc si eu pt reteta ...i`am mai adus putine modificari...si a iesit genial ...ms inca o data
cam asa arata la mine in farfurie : https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151313519355824&set=a.10151180465775824.448020.587170823&type=3&theater

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prăjitură cu brânză şi vişine