Cheesecake fara coacere cu ananas

de Meea in Dulciuri, 20 Apr 2016 | 930 vizualizari

 

 De obicei cu branza de vaci fac prajitura  sau papanasi,insa de data aceasta am avut pofta pe ceva mai fresh: cheesecake cu ananas-fara coacere! Este a doua oara cand fac cheesecake,prima data l-am facut la cuptor si am sa mai repet o data reteta inainte sa o scriu pe blog,din motive de siguranta:)). Cheesecake-ul cu ananas este usor dulce si rapid de facut. Nu necesita "studii superioare" ci doar un strop de dragoste si pofta:)). 
         Tocmai mi-am cumparat un cantar electronic,sa vad si eu cat la suta am muschi/apa etc,insa nu-i prea bun! Stiti de ce?Pentru ca,cantarul care arata kg mai putine este cel mai bun:)). M-am prea lasat dusa de val cu prajitureala si incerc sa ma adun,ori ma aduna kg in plus:)). Curand am sa revin cu retete mai simple pentru stomac, ceva care sa ne linisteasca dupa masa de Paste:)

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 200g biscuiti
  • 80g unt
  • 600g branza de vaci
  • 100g zahar pudra
  • 330 ml frisca lichida
  • gelatina
  • vanilie
  • ananas,mure
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake fara coacere cu ananas:

Topim untul si il adaugam peste biscuitii maruntiti in blender. Amestecam bine,pana ce biscuiti se leaga si se pot modela. Putem folosi o tava cu peretii detasabili sau punem inelul detasabil pe un platou (eu asa am facut). Pe fundul platoului punem amestecul de biscuitii si pasam cu degetele sau un pahar,sa se aplatizeze bine. Dam la frigider pana cand pregatim crema.


Mixam branza cu 30ml frisca lichida pana incepe sa se lege cat de cat.
Separat,mixam cei 300ml de frisca lichida ramasi. Dupa ce frisca s-a format,adaugam si zaharul pudra si mixam pana cand acesta s-a topit. Punem branza peste frisca si amestecam usor,de jos in sus. Adaugam si vanilia.


Granulele de gelatina le punem intr-un vas cu apa putina (cat sa le acopere). Lasam sa se umfle,dupa care punem gelatina la microunde pentru cateva secunde,pana cand granulele s-au topit.
Atentie sa nu fiarba!
Adaugam gelatina peste amestecul de branza.
Scoatem tava din frigider si intindem peste blatul de biscuiti crema de branza. Decoram cu felii de ananas si in mijlocul feliilor punem mure.


Dam cheesecake-ul la frigider pentru cateva ore apoi putem sa il dam gata!

 

TIPS-URI

1

Reteta si pe blog: http://delightsts.blogspot.ro/2016/04/cheesecake-fara-coacere-cu-ananas.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake fara coacere cu ananas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

mamaieelena 1

22.04.2016, 09:12

Meea 1

22.04.2016, 14:46

Multumesc <3

Camelya 1

12.05.2016, 12:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cornulete alb-negru