Cheesecake la pahar

de Lau in Dulciuri, 14 Iun 2015 | 944 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet piscoturi
  • 200 g frisca
  • 250 g mascarpone
  • 6 plicuri green sugar
  • 250 g capsuni
  • esenta de vanilie
  • 200 ml cafea
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake la pahar:

Mascarponele il mixam cu zaharul,dupa care adaugam frisca mixata,esenta si amestecam pana ce se omogenizeaza,


In pahare adaugam piscoturi care le-am inmuiat in cafea,crema de mascarpone,capsuni,piscoturi,crema si decoram cu capsuni.


Dam la frigider cateva ore inainte de servire.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake la pahar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Hand Mixer Pink

- 43 %
69.99 lei
39.99 lei

COMENTARII (17)

Gicuta69 1

14.06.2015, 22:10

Rocsi 1

15.06.2015, 20:56

Foarte bun!

Lau 1

16.06.2015, 17:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!