Chefal la cuptor cu legume

de marcela1979 in Peste, 6 Iun 2014 | 7670 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 peste chefal
  • 1 conopida mica
  • 1 brocoli mic
  • 2 morcovi
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei rosu
  • 1 lamaie
  • 1 dovlecel
  • 3 ciuperci
  • 1 ceapa alba
  • sare,piper
  • 3 lg ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chefal la cuptor cu legume:

Se curata morcovii,dovlecelul,ceapa si ciupercile si se spala.Se spala ardeiul verde si rosu, conopida si brocolii rupte in buchetele.Se taie bastonase morcovii,ardeii,dovlecelul rondele,ciupercile felii si ceapa felii.

Chefalul se curata si se taie in 3 bucati.

Intr-o tava care rezista la cuptor se pune putin ulei  si se aeaza legumele:ceapa,ardeiul,morcovii,dovlecelul,ciupercile si deasupra conopida si brocoli.Se presara sare si piper se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor.Intre timp se pregateste pestele.Se fac papillote din hartie de copt .Se spala lamaia si se taie felii.Pe hartia de copt se pun felii de lamaie se aseaza pestele condimentat cu sare si piper si se impatureste hartia ca un plic.Se pune in tava.Se baga la cuptor 30 de min .

Pestele se serveste cald alaturi de legumele coapte in cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chefal la cuptor cu legume" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chefal la cuptor