Chefal la cuptor cu legume

de marcela1979 in Peste, 6 Iun 2014 | 7652 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 peste chefal
  • 1 conopida mica
  • 1 brocoli mic
  • 2 morcovi
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei rosu
  • 1 lamaie
  • 1 dovlecel
  • 3 ciuperci
  • 1 ceapa alba
  • sare,piper
  • 3 lg ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chefal la cuptor cu legume:

Se curata morcovii,dovlecelul,ceapa si ciupercile si se spala.Se spala ardeiul verde si rosu, conopida si brocolii rupte in buchetele.Se taie bastonase morcovii,ardeii,dovlecelul rondele,ciupercile felii si ceapa felii.

Chefalul se curata si se taie in 3 bucati.

Intr-o tava care rezista la cuptor se pune putin ulei  si se aeaza legumele:ceapa,ardeiul,morcovii,dovlecelul,ciupercile si deasupra conopida si brocoli.Se presara sare si piper se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor.Intre timp se pregateste pestele.Se fac papillote din hartie de copt .Se spala lamaia si se taie felii.Pe hartia de copt se pun felii de lamaie se aseaza pestele condimentat cu sare si piper si se impatureste hartia ca un plic.Se pune in tava.Se baga la cuptor 30 de min .

Pestele se serveste cald alaturi de legumele coapte in cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chefal la cuptor cu legume" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chefal cu sos de portocale si orez basmati