Chesecake american cu fructe de padure

de cristinne in Torturi, 17 Mar 2012 | 4032 vizualizari

 

E prima data cand fac varianta asta dar este absolut delicios!!!

 

INGREDIENTE

  • 250 gr crema de branza;
  • 250 gr branza dulce proaspata de vaci;
  • 200 ml smantana dulce;
  • 1 vanilie;
  • 150 gr zahar brun;
  • 2 oua;
  • coaja rasa de lamaie;
  • o mana de fructe de padure
  • 150 gr biscuiti petit beurre;
  • 100 gr unt topit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chesecake american cu fructe de padure:

Se face blatul de biscuite din biscutii sfarmati si untul topit. Se pun in forma si se batatoreste. Se pun intr-un vas toate ingredientele (mai putin fructele) si se baga blenderul in ele. Este incredibil de usoara reteta. Dupa cateva minute de blenduit, pana totul arata ca o crema fina lichida, se aseaza peste blatul de biscuiti. Se introduce la cuptorul preincalzit la foc f mic (140-150 grade) timp de 50-60 de minute pana observam ca marginile tartei sunt aurii maro insa mijlocul este usor gelatinos. Atuni se opreste focul si se lasa la racit in cuptor cu usa eventual crapata ca sa evitam craparea tartei. Dupa racire, se pun deasupra fructele de padure (iarna am doar congelate si decongelate dupa) si se pudreaza cu zahar. Se baga la frigider pt cateva ore si se consuma rece. Este divin gustul!

 

TIPS-URI

1

pt a nu crapa tarta in cuptor, daca aveti un cuptor care coace cam haotic, se introduce forma de tarta si intr-o tava cu apa putina pt a se coace/face a la bain marin , iar deasupra eventual se pune si o folie de aluminiu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chesecake american cu fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Patricia Iordache 1

14.03.2013, 00:28

O voi incerca!

jolygina 1

25.06.2013, 09:02

diaconta 1

04.12.2013, 08:41

La multi ani !!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chesecake cu cirese fara coacere