Chestnuts Muffins

de deliciousflavours in Dulciuri, 3 Mai 2012 | 2425 vizualizari

 

Cand vad retete cu piure de castane, nu ma pot abtine sa nu le incerc :) Asa s-a intamplat si cu acesti muffins, pe care i-am vazut de mai mult timp, dar de abea acuma le-a venit randul. Sunt atat de pufosi si aromati incat nu te poti opri...Sper sa va placa si voua :P

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente muffins:
  • 4 oua
  • 120 gr zahar
  • 250 gr piure castane
  • ½ pliculet praf de copt
  • 75 gr migdale macinate
  • 75 gr faina
  • Ingrediente pentru insiropat:
  • 150 gr ciocolata
  • 150 ml smantana pentru frisca
  • Mai avem nevoie de:
  • fulgi de ciocolata/zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chestnuts Muffins:

Mixam galbenusurile cu zaharul pana isi dubleaza volumul si se deschide culoarea. Adaugam piureul de castane (congelat) dat prin razatoarea mica si amestecam pana la omogenizare. Incorporam cu ajutorul unei spatule, faina amestecata cu praful de copt si migdalele macinate. Aceasta compozitie o impartim intr-o forma tapetata cu hartiute speciale pentru muffins.


Este bine sa folositi hartiute mai mici, nu foarte inalte (cum am facut eu cu prima portie :P) deoarece nu le veti putea insiropa. Introducem tava in cuptorul preincalzit circa 20-25 minute, pana trec testul cu scobitoarea. Le lasam la racit si pregatim “crema”.


Punem smantana pentru frisca pe foc, adaugam ciocolata rupta bucatele si amestecam pana se topeste ciocolata. Nu lasam sa fiarba, punem deoparte sa se racoreasca putin.


Muffinsii raciti ii insiropam bine in “crema” de ciocolata si presaram din belsug fulgi de ciocolata sau de zahar.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chestnuts Muffins" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

cocolina 1

03.05.2012, 23:33

foarte bune muffins

mamaieelena 1

04.05.2012, 17:55

imi plac

deliciousflavours 1

07.05.2012, 22:45

Multumesc, multumesc, multumesc tuturor ptr aprecieri!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert briose de post cu must, in si ciocolata neagra