Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Moi si extrem de pufoase aceste chifle va vor incanta ori de cate ori le veti face.
-punem intr-un bol drojdia, zaharul si 150 gr laptele caldutz si lasam 10 min
-dupa 10 min punem intr-un castron faina, sarea, mierea, compozitzia cu drojdie, untul, laptele ramas
-si framantam pana la omogenizare
-acoperim cu folie si lasam 30-40 min la crescut
-impartim aluatul in 6 bucati, le punem in tava tapetata doar cu hartie de copt si le lasam pana la dublarea volumului (40 min)
-ungem cu ou batut
-presaram susan (optional)
-incalzim cuptorul la 200 de grade si coacem 20 min
-Inainte de a le baga la cuptor preparam lichidul cu care ungem chiflele fierbinti.
-Dizolvam o lingurita de amidon de porumb in 300 grame apa rece si dam intr-un clocot.O lasam sa se raceasca.Imediat dupa ce scoatem chiflele din cuptor le ungem cu ajutorul unei pensule cu amidonul care trebuie sa fie caldut.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult