Chifle cu branza

de Alexandra Elena in Piine, 6 Oct 2012 | 7507 vizualizari

 

Am facut paine de casa si mi-a ramas aluat, am facut aceste chifle...gustul este incomparabil.

 

INGREDIENTE

  • faina
  • apa
  • drojdie
  • sare
  • branza
  • 2 oua
  • seminte de susan
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle cu branza:

  Cantitatile nu pot sa le spun exact. Nu masor niciodata cand fac aluat , pun "cat cuprinde". Se cerne faina intr.un vas, se face o gaura in mijloc unde se pune drojdia dizolvata in apa calduta se ameteca, se acopera cu putina faiana si se lasa putin la crescut.

  Dupa ce a crescut , se framanta bine aluatul, se adauga sare si se pune la dospit(la caldura), sa isi dubleze volumul.

  Batem 1 ou si il amestecam cu branza faramitata.

  Impartim aluatul in mai multe bucatele. Luam cate o "bila" punem in mijloc branza, ungem cu ou si presaram susan.

  Se baga in cuptorul incalzit pana cand se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

adry88 1

07.10.2012, 09:34

frumoase si bune

Bya Ralu 1

08.10.2012, 14:57

bune bune

Angelina_Elena 1

08.10.2012, 23:19

Arata extraordinar de bine!Ce pofta mi-ai facut!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Chifle cu branza si cartofi