Chifle cu branza, kefir si seminte de dovleac

de Valclaudia in Piine, 1 Dec 2015 | 1396 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g faina alba proaspat cernuta
  • 100 g fulgi de ovaz
  • 1 cub drojdie proaspata
  • 280 ml kefir + 120 ml apa calduta
  • 250 g branza proaspata de vaca
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • sare de Himalaya dupa gust
  • 1 lingurita zahar tos
  • 50 g seminte de dovleac
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle cu branza, kefir si seminte de dovleac:

Amestecam kefirul cu apa calduta, adaugam drojdia zdrobita intre degete, sarea de Himalaya, semintele de dovleac, fulgii de ovaz, 1 lingurita zahar tos si amestecam toate ingredientele sa se omogenizeze.


Adaugam faina si picuram din cand in cand ulei de masline pana obtinem un aluat lipicios dar destul de ferm.


Acoperim vasul in care se afla aluatul si il lasam la dospit pentru 1 ora.


Preincalzim cuptorul la 180 grade.


Rupem bucati de aluat cu mainile unse cu ulei de masline, dam aluatului forma de chifle si le asezam cu spatii intre ele in tava tapetata cu hartie de copt.


Implantam din loc in loc seminte de dovleac, apoi dam tava la cuptor pentru 35-40 minute (170 grade cu functia de coacere cu ventilatie pornita).


Scoatem chiflele din cuptor si le servim fierbinti.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle cu branza, kefir si seminte de dovleac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Rocsi 1

01.12.2015, 20:53

Mmmm, vreau si eu!

miki_a 1

02.12.2015, 11:33

Minunate!

Gicuta69 1

03.12.2015, 08:47

Imi plac!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chifle cu branza si cartofi