Chifle cu lapte

de jolygina in Piine, 28 Mar 2013 | 3536 vizualizari

 

am tot vazut prin magazine paine cu lapte si am zis sa incerc si eu ,sunt foarte multumita de rezultat

 

INGREDIENTE

  • 1 cub de drojdie
  • 250 ml lapte
  • 1 lingurita de sare
  • 1 lingurita de zahar
  • faina cat cuprinde (500g)
  • un galbenus de ou pentru uns
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle cu lapte:

Punem laptele la incalzit ,il amestecam cu drojdia  lingurita de sare si zahar pana se topesc toate ,apoi adaugam treptat in ploaie faina pana obtinem coca dorita ,la sfarsit adaugam uleiul si mai framantam coca vreo 10 minute pana se incorporeaza bine uleiul .

Punem coca la dospit intr-un loc calduros timp de 30-40 de minute ,apoi o impartim in 9 bucati egale si formam bilute ,le asezam intr-o tava unsa cu ulei si le mai lasam timp de 10 minute in timp ce lasam cuptorul sa se incalzeasca .

Inainte de a le  baga la cuptor le ungem cu galbenusul amestecat ,le bagam la cuptor timp de 30-40 de min .

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle cu lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

andreiioanamihaela 1

29.03.2013, 01:48

imi aduc aminte ca asa ne facea mamaia cand eram mici! si era asa de buna incat nu mai apuca sa se raceasca!

jolygina 1

29.03.2013, 18:57

da sunt foarte bune

Dana_Retetegg 1

01.05.2013, 14:57

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chifle umplute cu branza topita