Chifle cu seminte de floarea soarelui

de mamaieelena in Piine, 17 Sep 2011 | 2313 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2kg faina
  • 250 ml apa
  • 50gr.seminte
  • 3-4 linguri ulei
  • ketchup(iute) pentru uns chiflele
  • 25 gr.drojdie proaspata
  • 1 lingurita rasa cu sare
  • 1 lingurita rasa cu zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle cu seminte de floarea soarelui:

Am pus faina in castron si intr-o cescuta am dizolvat drojdia impreuna cu zaharul si un pic de apa calduta dupa care le-am adugat impreuna cu restul ingredientelor peste faina.


Am omogenizat si a rezultat un aluat nu prea tare pe care l-am lasat la dospit 20 de minute.Dupa ce aluatul si-a dublat cantitatea am format mici bilute pa care le-am pus in tava aragazului pe hartie de copt si le-am uns cu ketchup.Le-am lasat 10 minute si apoi le-am pus la cuptorul preincalzit la 180 de grade pana s-au rumenit asa cum le vedeti in fotografii.Pofta buna


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle cu seminte de floarea soarelui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

mamaieelena 1

20.09.2011, 14:25

multumesc Ruxy ador sa fac paine

mamaieelena 1

20.09.2011, 14:25

multumesc gina

Kori 1

26.09.2011, 09:31

arata super si nu par asa greu de facut , cred ca o sa incerc si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Lipie arabeasca