Lipii libaneze cu chimen

de Bya Ralu in Piine, 6 Aug 2013 | 7623 vizualizari

 

by Patricia,sunt foarte usor de facut si foarte bune,eu am facut portie mai mica,mi-au iesit 5 :) http://www.bucataras.ro/retete/lipii-libaneze-cu-chimen-49152.html

 

INGREDIENTE

  • 250 ml faina
  • 100 ml apa
  • 1 pliculet de drojdie uscata
  • un praf de sare
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingura de chimen
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lipii libaneze cu chimen:

Se amesteca toate ingredientele,pana devine un aluat elastic.


Se acopera cu un prosop si se lasa 30 minute la cald sa creasca.


Pe masa de lucru se pune faina,se mai framanta putin aluatul si se formeaza 5 bile.


Se intinde fiecare bila,cu un sucitor,se face o foaie subtire.


Se pune o tigaie pe foc sa se incinga si se pune pe rand cate o foaie subtire.


Se lasa cate minute pe fiecare parte si se scot pe o farfurie.


Se servesc atat calde cat si reci.

 

TIPS-URI

1

Daca nu se servesc imediat se acopera cu o folie de plastic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lipii libaneze cu chimen" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (40)

Bya Ralu 1

11.08.2013, 22:40

pentru nimic

Lia_ 1

16.08.2013, 21:09

Desi esti la Satic, nu vreau sa te retin cu nimicuri ... dar voiam sa-ti spun ca mi-au ramas doua bilute de saptamana trecuta pe care le congelasem (le unsesem cu ulei de masline si infoliasem etans) si azi le-am decongelat, s-au umflat la loc si s-au comportat excelent.

Deci voiam sa-ti spun ca se si pot congela dar nu stiu pt cat timp, o saptamana si mai mult e ok.

Distractie maxima va doresc!!!

Bya Ralu 1

18.08.2013, 13:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

RETETA RECOMANDATA
Lipii-reteta bunicii