Chifle integrale imbracate in seminte de susan

de Valclaudia in Piine, 9 Iul 2017 | 233 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 plic drojdie uscata
  • 1 lingurita zahar brun
  • 500 ml apa calduta
  • sare de mare dupa gust
  • 800 gr. faina integrala
  • 100 gr. tarate de grau
  • 50 ml ulei de masline
  • 50 gr. faina de in
  • 100 gr. seminte de susan
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle integrale imbracate in seminte de susan:

Preincalzim cuptorul la 50 grade C.


Intr-un vas incapator, punem drojdia+sarea+zaharul brun, amestecam.


Adaugam apa calduta, faina integrala si cea de in + taratele de grau.


Cu ajutorul uleiului de masline, framantam coca pana se desprinde de maini.


Tapetam tava cu hartie de copt.


Asezam semintele de susan intr-un castronel.


Impartim aluatul in 12 parti, modelam fiecare parte de aluat sub forma de chifla, apoi tavalim chiflele prin semintele de susan sa se imbrace uniform pe intreaga suprafata.


Asezam chiflele in tava si le punem la dospit in cuptorul preincalzit, pentru 20 minute.


Ridicam temperatura in cuptor la 180 grade C si coacem chiflele in jur de 30 minute.


Le scoatem din cuptor, apoi din tava pe un gratar, le lasam la racorit si servim.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle integrale imbracate in seminte de susan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Rocsi 1

10.07.2017, 21:04

Imi plac la nebunie!

miki_a 1

11.07.2017, 00:37

Bune!

noiinbucatarie 1

16.07.2017, 09:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Focaccia cu roşii