Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
sa va spun cat sunt de bune ...nooo, incercati-le si o sa vedeti !
inspiratia mea, Buni
Se cerne faina. Se face o maia din drojdie, 1 lingurita zahar, 2-3 lingrite faina si putina apa. Punem maiaua peste faina, uleiul si apa calduta si framantam un aluat moale si elastic. Lasam la crescut aproximativ 30 minute sau cat este cazul (trebuie sa-si dubleze volumul) .
Dupa ce a crescut formam un sul pe care il taiem in 16 bucati.
Punem apa la fiert impreuna cu sarea si bicarbonatul. Cand a dat in clocot punem cocutele si le oparim. Le scoatem cu o paleta si le punem in tava de copt tapetata cu hartie. Fiecare cocuta, se taie la jumatate
Le introducem la cuptor pentru 25-30 minute, pana se rumenesc frumos. Se iau repede de pe hartia de copt pt ca altfel se dezlipesc foarte greu, daca se racesc.
Noi le-am servit cu iaurt. Sunt extraordinare!
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola