Chiftele cu maioneza

de Lau in Mancaruri cu carne, 16 Apr 2015 | 2890 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Chiftele
  • 500 g carne tocata
  • 1 ceapa
  • 2 oua
  • 3 felii de paine
  • 2 linguri faina
  • 1 capatana usturoi
  • patrunjel verde
  • Maioneza
  • 1 galbenus
  • 1 lingura mustar
  • 2 cepe
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele cu maioneza:

Intr-un bol se amesteca carnea cu sare, piper, adaugam ouale batute, painea inmuiata si stoarsa si restul de ingrediente, amestecam bine dupa care lasam la frigider 30 min.

Cu mainele umede formam chiftele si le prajim in ulei incalzit.

Le scoatem pe un servetel absorbant.

Intr-un bol adaugam galbenusul, mustarul si amestecam adaugand treptat ulei pana obtinem consistenta dorita.

Adaugam ceapa data prinrazatoare si stoarsa (sau o putem toca) sare dupa gust, chiftele si amestecam.

Dam la frigider cateva minute inainte de servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu maioneza" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Racitura combinata de pui si de porc