Chiftele cu ou

de Lau in Aperitive / Garnituri, 6 Ian 2012 | 1941 vizualizari

 

mi-au placut foarte mult cand le-am vazut la gaby,numai ca eu am adaptat-o putin

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata
  • 4 -5 cartofi
  • 1 ou
  • 3 felii de paine
  • 1 capatana usturoi
  • 2 morcovi
  • patrunjel (nu am avut)
  • sare
  • piper
  • 1 ou
  • 1 felie de slanina
  • 1 ceapa
  • 2 oua
  • sare
  • usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele cu ou:

Cartofii i-am spalat bine si i-am pus la fiert. La fel am procedat cu morcovii. Cand au fiert ii trecem pe sub un jet de apa si ii lasam sa se raceasca, dupa care ii curatam si pasam cu furculita. Adaugam carnea, oul, painea inmuiata in lapte si stoarsa, usturoiul dat prin razatoarea mica, sare, piper si slanina tocata. Amestecam si lasam 30 minute.


Batem ouale cu putina sare si usturoi.


Cu mainele ude formam chiftelele si le trecem prin ou (la gaby scria ca trebuie trecute si prin faina eu am uitat)


Incingem uleiul si adaugam chiftelele, le prajim pe ambele parti cca 5 minute, dupa care punem capacul, dam focul mic si mai lasam cca 2 minute.

 

TIPS-URI

1

au fost foarte bune si ii multumesc pentru reteta

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

mena29 1

09.01.2012, 14:06

Faine si bune!

Lau 1

09.01.2012, 16:13

mamaieelena 1

11.01.2012, 22:57

apetisante

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crap crocant-picant  cu garam marsala

ieri la 20:43

Madlene cu lamaie si coacaze

de katty 5

ieri la 18:37

Cornulete cu branza, nuca si scortisoara

de katty 5

ieri la 18:17

Friptura de miel cu tarhon

de katty 5

ieri la 18:13

RETETA RECOMANDATA
Oua scotiene