Chiftele cu ou

de Lau in Aperitive / Garnituri, 6 Ian 2012 | 1826 vizualizari

 

mi-au placut foarte mult cand le-am vazut la gaby,numai ca eu am adaptat-o putin

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata
  • 4 -5 cartofi
  • 1 ou
  • 3 felii de paine
  • 1 capatana usturoi
  • 2 morcovi
  • patrunjel (nu am avut)
  • sare
  • piper
  • 1 ou
  • 1 felie de slanina
  • 1 ceapa
  • 2 oua
  • sare
  • usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele cu ou:

Cartofii i-am spalat bine si i-am pus la fiert. La fel am procedat cu morcovii. Cand au fiert ii trecem pe sub un jet de apa si ii lasam sa se raceasca, dupa care ii curatam si pasam cu furculita. Adaugam carnea, oul, painea inmuiata in lapte si stoarsa, usturoiul dat prin razatoarea mica, sare, piper si slanina tocata. Amestecam si lasam 30 minute.


Batem ouale cu putina sare si usturoi.


Cu mainele ude formam chiftelele si le trecem prin ou (la gaby scria ca trebuie trecute si prin faina eu am uitat)


Incingem uleiul si adaugam chiftelele, le prajim pe ambele parti cca 5 minute, dupa care punem capacul, dam focul mic si mai lasam cca 2 minute.

 

TIPS-URI

1

au fost foarte bune si ii multumesc pentru reteta

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

mena29 1

09.01.2012, 14:06

Faine si bune!

Lau 1

09.01.2012, 16:13

mamaieelena 1

11.01.2012, 22:57

apetisante

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Oua scotiene