Chiftele cu salata de ceapa

de Rahela Velicu in Porc, 12 Mar 2017 | 1450 vizualizari

 

Chiftelutele snt printre preferatele noastre, fie ca le fac cu sos, simple sau cu salata de ceapa.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc
  • 3 cepe mari
  • 4-5 cartofi medii
  • 1 lingura de bulion
  • 2-3 catei de usturoi
  • 2 oua
  • marar
  • sare
  • piper
  • 1 lingura de maioneza
  • 2 linguri de smantana
  • 1 lingura de mustar
  • ulei
Portii: 25
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele cu salata de ceapa:


Se taie 2 cepe marunt si se amesteca cu carnea tocata. Se adauga bulionul, usturoiul dat pe razatoarea mica, ardei boia dulce, sare si piper. Curatam cartofii si ii dam pe razatoarea mica, apoi ii strangem bine in maini, sa le scurgeam zeama si ii adaugam peste amestecul de carne tocata. Adaugam si marar si ouale, si omogenizam bine.


Punem faina intr-o farfurie. Formam chiftele, le dam prin faina si apoi, le punem in uleiul incins la prajit.


Le scoatem pe un servet, pentru a absorbi surplusul de ulei.


Amestecam 1 lingura de maioneza, 2 linguri de smantana, 1 lingura de mustar si adaugam 1 ceapa taiata julienne. Daca mai este necesar, puteti sa mai adaugati dupa gust,smantana sau maioneza.


Servim salata cu chiftelute.

 

TIPS-URI

1

Salata de ceapa o faceti dupa gustul vostru.

2

Eu am facut pentru 2 portii salata de ceapa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu salata de ceapa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 10 %
999.99 lei
899.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Ksenya 1

13.03.2017, 16:26

dantes 1

13.03.2017, 16:36

Bune!

Rahela Velicu 1

13.03.2017, 18:34

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

10060 puncte

Constelatialeu

8830 puncte

Lau

Lau 9

8350 puncte

Andreea Caroline

7840 puncte

mihaelar63

6880 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de perisoare
  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

  • 12

    L

RETETA RECOMANDATA
Mazare cu cirnaciori afumati