Chiftele de cartofi

de grasu64 in Aperitive / Garnituri, 10 Apr 2012 | 24414 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 4-5 cartofi
  • - 4-5 catei de usturoi
  • - 1 ceapa
  • - verdeata (marar, patrunjel)
  • - delikat de legume
  • - bulion
  • - sare
  • - piper
  • - faina
  • - ulei Cardinal
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de cartofi:

Spalam si fierbem cartofii, in coaja. Cand s-au fiert, ii curatam si ii dam prin razatoarea cu ochiuri mari. Curatam si taiem marunt ceapa, usturoiul si verdeata. Calim, in foarte putin ulei, ceapa impreuna cu putin bulion. Amestecam cartofii cu ceapa calita, usturoiul, verdeata, delikatul, o lingura de faina, sare ( aveti grija ca si delikatul are sare) si piper.

Formam bilute pe care le dam prin faina si le prajim in ulei Cardinal, incins.  

Daca nu tineti post mai puteti adauga in compozitie ou si cascaval. Pofta buna!!!    

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (18)

marianascarlat 1

24.04.2013, 07:58

Bune!

Mirela Suba 1

24.04.2013, 11:17

nu manc chiftele mai deloc,dar cele de cartofi si cascaval sunt adorabile

dariadeea 1

24.04.2013, 18:22

COMENTEAZA

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Chiftele picante din cartofi