Chiftele de ciuperci cu leurda

de _Alina_ in Mancaruri de post, 30 Apr 2013 | 3031 vizualizari

 

Niste chiftelute gustoase, sanatoase si de post! ;)

 

INGREDIENTE

  • 450 g ghebe fierte si tocate
  • 35 g leurda (cca 15 frunze)
  • 1 morcov mare (120 g)
  • 1 ceapa alba curatata (60 g)
  • 1 lgt faina de psyllium
  • 1 lgt faina integrala de orz
  • 1 lgt faina integrala de ovaz
  • 1 lg tarate de ovaz
  • 6-7 buc rosii uscate
  • 2 catei de usturoi
  • 1/4 lgt sare
  • 1/8 lgt piper
  • +
  • 1 lg de tarate de grau pentru dat chiftelele
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de ciuperci cu leurda:

1. Preincalzim cuptorul la 200°C.


2. Tocam ceapa, leurda si rosiile.


3. Zdrobim cateii de usturoi, iar morcovul il razuim apoi le amestecam cu restul ingredientelor.


4. Luam cate o lingurita din compozitie si formam bilute, care le vom da prin taratea de grau.


5. Punem chiftelele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le introducem in cuptor pentru 20-30 min.


Apoi le scoatem, asteptam sa se raceasca sau nu si tabaram pe ele. :))

 

TIPS-URI

1

Daca tineti neaparat le puteti servi cu sos de rosii. Eu n-am considerat necesar pentru ca sunt un pic acrisoare datorita rosiilor uscate. ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de ciuperci cu leurda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 22 %
999.99 lei
779.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

CookieMonster 1

30.04.2013, 18:46

foarte faine

Bunica 1

30.04.2013, 20:22

Cred ca sunt foarte bune!

Aurelia 07_07 1

03.05.2013, 07:40

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

anuta

8806 puncte

MotanLaOale

7999 puncte

 Merisor

7016 puncte

RODIMUR

5841 puncte

Lau

Lau 9

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Mancare de post - Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii