Chiftele de curcan

de Bya Ralu in Curcan, 19 Noi 2015 | 8005 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g carne tocata de curcan
  • 1 ou
  • 1 ceapa mica rosie
  • patrunjel proaspat
  • faina
  • ulei pentru prajit
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de curcan:

Carnea tocata se pune intr-un castron,punem ceapa tocata marunt,oul,patrunjelul tocat marunt si condimentele.

Se presara putina faina,se amesteca bine toate ingredientele.

Se formeaza chiftelele,se dau prin faina si se pun la prajit in ulei incins.

Se prajesc pe ambele parti si se scot pe un servet de hartie pentru a absorbii grasimea in exces.

Se servesc atat calde cat si reci.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Puteti pune si usturoi pisat

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de curcan" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chiftele de curcan cu sos de rosii