Rulada din piept de curcan cu ciuperci si cascaval

de Alinutza80 in Curcan, 19 Iun 2012 | 11579 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • piept de curcan(in jur de 1 kg si jum)
  • 3 carnati afumati
  • 300 gr ciuperci
  • 2 cepe
  • 2 oua
  • 250 gr cascaval
  • 100 gr unt sau margarina
  • 1 pahar de vin alb dulce
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • patrunjel uscat
  • ulei de masline(pentru prajit)
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din piept de curcan cu ciuperci si cascaval:

Pieptul de curcan dezosat se taie transversal ca sa fie mai subtire, apoi se pune o folie de plastic deasupra si se bate putin.


Se unge cu putin unt si se da cu sare, piper si cimbru, apoi se ruleza si se baga la frigider pana este gata umplutura.


Se taie carnatii si ciupercile feliute, ceapa julien si cascavalul se da prin razatoare.


Se prajesc carnatii in 2 linguri de ulei, apoi se pun ceapa si ciupercile. Dupa ce se calesc se pun intr-un castron, se adauga ouale, cascavalul, sare, piper, patrunjel uscat si se amesteca bine.


Am facut mai multe rulade, dupa cum s-a taiat pieptul.


Se intinde pietul de curcan pe un capac, apoi se pune amestecul pe carne si se ruleaza. Nu am avut sfoara alimentara, asa ca am folosit scobitori ca sa nu iasa umplutura.


Dupa ce am faut toate ruladele, le-am asezat in tava, le-am dat cu sare, piper si cimbru si am pus peste ele un pahar de vin alb.


Am acoperit tava cu folie de aluminiu si am bagat-o la cuptor pentru aproximativ 1 ora si 15 min. Dupa 1 ora am scos folia si am mai lasat-o 15 min in cuptor pentru a se rumenii ruladele.


Am servit calda cu cartofi la cuptor si salata verde.


Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din piept de curcan cu ciuperci si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Alinutza80 1

20.06.2012, 18:58

Multumesc tuturor pentru comentarii si aprecieri

Mihaela11_jo 1

08.09.2012, 15:24

Foarte aromata

Bya Ralu 1

10.09.2012, 23:34

foarte bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort cu crema de lamaie

de RODIMUR 5

ieri la 21:29

Ardei umpluti ca pe vremea lui Cuza-Voda

ieri la 19:22

Desert tort cu ciocolata si zmeura

ieri la 18:01

RETETA RECOMANDATA
Rulouri din piept de curcan cu ciuperci si sunca