Rulada din piept de curcan cu ciuperci si cascaval

de Alinutza80 in Curcan, 19 Iun 2012 | 17193 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • piept de curcan(in jur de 1 kg si jum)
  • 3 carnati afumati
  • 300 gr ciuperci
  • 2 cepe
  • 2 oua
  • 250 gr cascaval
  • 100 gr unt sau margarina
  • 1 pahar de vin alb dulce
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • patrunjel uscat
  • ulei de masline(pentru prajit)
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din piept de curcan cu ciuperci si cascaval:

Pieptul de curcan dezosat se taie transversal ca sa fie mai subtire, apoi se pune o folie de plastic deasupra si se bate putin.

Se unge cu putin unt si se da cu sare, piper si cimbru, apoi se ruleza si se baga la frigider pana este gata umplutura.

Se taie carnatii si ciupercile feliute, ceapa julien si cascavalul se da prin razatoare.

Se prajesc carnatii in 2 linguri de ulei, apoi se pun ceapa si ciupercile. Dupa ce se calesc se pun intr-un castron, se adauga ouale, cascavalul, sare, piper, patrunjel uscat si se amesteca bine.

Am facut mai multe rulade, dupa cum s-a taiat pieptul.

Se intinde pietul de curcan pe un capac, apoi se pune amestecul pe carne si se ruleaza. Nu am avut sfoara alimentara, asa ca am folosit scobitori ca sa nu iasa umplutura.

Dupa ce am faut toate ruladele, le-am asezat in tava, le-am dat cu sare, piper si cimbru si am pus peste ele un pahar de vin alb.

Am acoperit tava cu folie de aluminiu si am bagat-o la cuptor pentru aproximativ 1 ora si 15 min. Dupa 1 ora am scos folia si am mai lasat-o 15 min in cuptor pentru a se rumenii ruladele.

Am servit calda cu cartofi la cuptor si salata verde.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din piept de curcan cu ciuperci si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Snitele de curcan umplute