Chiftele de dovlecei

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 26 Oct 2011 | 2610 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei (cca 1 kg)
  • 1 ou
  • 30g faina (2 linguri)
  • 50g branza
  • marar
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de dovlecei:

Dovleceii se curata, se taie in lung, se scot samburii si se dau pe razatoarea mare.


Se pude sare pe ei si se lasa in strecuratoare cel putin 30 minute.


Dupa ce au lasat zeama se storc bine in pumni de zeama si se pun intr-un castron.


Se adauga oul, faina, branza, piperul si mararul si se amesteca bine.


Se pune ulei intr-o tigaie si cand este incins se pune cu lingura din compozitie formand chiftelute (mai regulate sau nu).


Se prajesc pe ambele parti pana devin aramii.


Se servesc ca atare sau cu smantana, calde sau reci.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Vacuum Blender HB300SV

- 370 lei
2499.99 lei
2129.99 lei

COMENTARII (18)

MotanLaOale 1

27.10.2011, 22:21

MIUTA 1

28.10.2011, 16:40

Foarte bune

MotanLaOale 1

28.10.2011, 19:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Stufat cu carne de porc

de ancutsa 5

ieri la 22:30

Cuburi de biscuiti cu cocos si rulouri cu vanilie

de GeorgiG 5

ieri la 22:03

Clatite aperitiv cu pate si cascaval

de Rocsi 9

ieri la 19:08