Chiftele de porc cu cartof si susan

de Bya Ralu in Porc, 1 Iun 2016 | 902 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata de porc
  • 1 ou
  • 1 cartof
  • 1 ceapa mica alba
  • 1 catel de usturoi
  • 1 felie de paine
  • 1/2 legatura marar
  • sare/piper
  • faina
  • 2-3 linguri de susan
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de porc cu cartof si susan:

Carnea tocata se pune intr-un castron inalt,se adauga condimentele,ceapa tocata marut si usturoiul pisat.

Paine se taie cu un cutit cat mai marunt,la fel si mararul,punem si oul si amestecam ingredientele.

Cartoful se curata de coaja,si se da pe razatoarea mare,se lasa cateva minute dupa care se scurge de zeama si se pune peste carnea tocata.

Se amesteca bine toate ingredientele,se formeaza chiftelele si se pun pe o farfurie.

Intr-o farfurie adanca punem 4-5 linguri de faina,susanul si putin piper si amestecam.

Trecem chiftelele prin faina si punem la prajit in ulei incins.

Se scot pe un servet de hartie.

 

RETETA IN IMAGINI

Chiftele de porc cu cartof si susan-0
Chiftele de porc cu cartof si susan-1
Chiftele de porc cu cartof si susan-2
Chiftele de porc cu cartof si susan-3
Chiftele de porc cu cartof si susan-4
Chiftele de porc cu cartof si susan-5

COMENTARII (34)

stiuca

stiuca 1

04.06.2016, 17:55

Am in casa niste susan ,nu m-ai retin pentru ce l-am luat ,si ave-am de gind sa-l folosec la ceva si cred ca i-a venit rindul ,ocazie cu care o sa incertc reteta prezentata .Pare interesanta si dupa ingrediente nu are ce sa iasa rau .spot la treaba .

Bya Ralu

Bya Ralu 1

12.06.2016, 10:44

pofta mare!sper sa va placa

noiinbucatarie

noiinbucatarie 1

13.06.2016, 22:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura cu crema de lamaie
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!