Chiftele de porc cu cartof si susan

de Bya Ralu in Porc, 1 Iun 2016 | 1038 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata de porc
  • 1 ou
  • 1 cartof
  • 1 ceapa mica alba
  • 1 catel de usturoi
  • 1 felie de paine
  • 1/2 legatura marar
  • sare/piper
  • faina
  • 2-3 linguri de susan
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de porc cu cartof si susan:

Carnea tocata se pune intr-un castron inalt,se adauga condimentele,ceapa tocata marut si usturoiul pisat.


Paine se taie cu un cutit cat mai marunt,la fel si mararul,punem si oul si amestecam ingredientele.


Cartoful se curata de coaja,si se da pe razatoarea mare,se lasa cateva minute dupa care se scurge de zeama si se pune peste carnea tocata.


Se amesteca bine toate ingredientele,se formeaza chiftelele si se pun pe o farfurie.


Intr-o farfurie adanca punem 4-5 linguri de faina,susanul si putin piper si amestecam.


Trecem chiftelele prin faina si punem la prajit in ulei incins.


Se scot pe un servet de hartie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de porc cu cartof si susan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

stiuca 1

04.06.2016, 17:55

Am in casa niste susan ,nu m-ai retin pentru ce l-am luat ,si ave-am de gind sa-l folosec la ceva si cred ca i-a venit rindul ,ocazie cu care o sa incertc reteta prezentata .Pare interesanta si dupa ingrediente nu are ce sa iasa rau .spot la treaba .

Bya Ralu 1

12.06.2016, 10:44

pofta mare!sper sa va placa

noiinbucatarie 1

13.06.2016, 22:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu brânză şi fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Rulada din carne