Coaste de porc cu miere si ghimbir

de alice_ciobanu in Porc, 12 Ian 2012 | 5796 vizualizari

 

Ha! Sa ridice mana sus cui nu-i place porcul? Unu, doi ... pe ici-colea. Binee! Dar niste coaste de porc suculente-suculente, dulci-aromate si putin picante? Tot mai aveti ceva indoieli? Pai ia vedeti voi cu ce minunatie de coaste aromate ne-am lins noi destele....So this is it:

 

INGREDIENTE

  • 1 kg coaste de porc
    • 150 ml miere lichida
    • o portocala, coaja si sucul
    • 1 lingurita pudra de gimbir
    • 2 lingurite mustar
    • 1 lingura de condiment "five spice" (anason stelat, seminte de fenicul, cuisoare, scortisoara, piper)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de porc cu miere si ghimbir:

Astfel ca pentru a obtine aceste coaste suculente, trebuie mai intai sa puneti coastele intr-o cratita larga si sa puneti apa cat sa le cuprinda putin si pe deasupra.


Lasati pe foc pana ce da in clocot apoi reduceti flacara si fierbeti inabusit pret de 35 minute.


Intr-un bol amestecati bine mierea cu mustarul si condimentele, amestecul turnati-l peste coastele inabusite si continuati fierberea pana ce sosul scade si se ingroasa.


Apoi incingeti bine gratarul si puneti coastele pe gratarul sfaraind si frigeti-le pe fiecare parte maxim 4-5 minute.


Voila!


Serviti-le rumene si aburinde, cu mana alaturi de salata de rosii cu ceapa.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de porc cu miere si ghimbir" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Anamaria7 1

12.01.2012, 22:47

ok, recunosc, io-s unu' din aia 1-2 care nu zic da imediat la porc, dar la al tau zic

alice_ciobanu 1

13.01.2012, 09:51

gaby...baga reteta cu coastele alea...ca vreau si eu n

nina46 1

13.01.2012, 16:42

pai dupa ce au fiert atata, dece sa le mai pun pe gratar ? ca nu mai ramane nimic din ele ? nu merge direct pe gratar ??

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

 merisor

9810 puncte

RODIMUR

8220 puncte

Rocsi

5000 puncte

mirela0911

4940 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Beef Wellington
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Focaccia cu carnat si rozmarin

ieri la 23:56

Mancare de fasole cu afumatura, la slow cooker Crock-Pot

de Ancutsa 5

ieri la 20:20

Bostan copt cu paprika afumata si curcuma

de buggy 1

ieri la 19:14

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ceapa cu carne de porc