Coaste de porc cu miere si ghimbir

de alice_ciobanu in Porc, 12 Ian 2012 | 7840 vizualizari

 

Ha! Sa ridice mana sus cui nu-i place porcul? Unu, doi ... pe ici-colea. Binee! Dar niste coaste de porc suculente-suculente, dulci-aromate si putin picante? Tot mai aveti ceva indoieli? Pai ia vedeti voi cu ce minunatie de coaste aromate ne-am lins noi destele....So this is it:

 

INGREDIENTE

  • 1 kg coaste de porc
    • 150 ml miere lichida
    • o portocala, coaja si sucul
    • 1 lingurita pudra de gimbir
    • 2 lingurite mustar
    • 1 lingura de condiment "five spice" (anason stelat, seminte de fenicul, cuisoare, scortisoara, piper)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de porc cu miere si ghimbir:

Astfel ca pentru a obtine aceste coaste suculente, trebuie mai intai sa puneti coastele intr-o cratita larga si sa puneti apa cat sa le cuprinda putin si pe deasupra. 

Lasati pe foc pana ce da in clocot apoi reduceti flacara si fierbeti inabusit pret de 35 minute. 

Intr-un bol amestecati bine mierea cu mustarul si condimentele, amestecul turnati-l peste coastele inabusite si continuati fierberea pana ce sosul scade si se ingroasa. 

Apoi incingeti bine gratarul si puneti coastele pe gratarul sfaraind si frigeti-le pe fiecare parte maxim 4-5 minute.

Voila! 

Serviti-le rumene si aburinde, cu mana alaturi de salata de rosii cu ceapa. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de porc cu miere si ghimbir" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Anamaria7 1

12.01.2012, 22:47

ok, recunosc, io-s unu' din aia 1-2 care nu zic da imediat la porc, dar la al tau zic

alice_ciobanu 1

13.01.2012, 09:51

gaby...baga reteta cu coastele alea...ca vreau si eu n

nina46 1

13.01.2012, 16:42

pai dupa ce au fiert atata, dece sa le mai pun pe gratar ? ca nu mai ramane nimic din ele ? nu merge direct pe gratar ??

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Gulas de porc cu cartofi si galuste