Creier de porc cu ceapa si ou

de trifadalia in Porc, 5 Aug 2018 | 3410 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr creier de porc
  • 2 buc ceapa
  • 2 buc oua
  • 1 lingurita otet
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • sare
  • piper
  • 100 ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creier de porc cu ceapa si ou:

Se alege creierul de porc de cheagurile de sange, apoi se opareste 10 minute in apa clocotita cu putina sare si o lingurita de otet. Se strecoara; iar cand este rece se taie felii. 

Cepa se taie marunt si se pune la calit in ulei pana sticleste, apoi se adauga boiaua si creierul peste, amestecand incet. Se lasa pe foc 10 minute, apoi se sparge peste el ouale batute bine cu fruculita. Se asezoneaza de sare si de piper dupa gust. 

TIPS-URI

1

creierul ca si aliment se altereaza mai repede decat orice alta carne, asa ca el trebuie gatit cat mai repede dupa ce se cumpara

2

are un continut mai mare de apa decat carnea si de aceea se altereaza foarte usor

3

este foarte bogat in fier, de aceea este indicat persoanelor care sufera de anemie

Daca ti-a placut reteta noastra "Creier de porc cu ceapa si ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

Ina 1

07.08.2018, 23:31

Incerc sa-mi imaginez gustul, chiar daca imaginea nu-i tocmai imbietoare . Cred ca as incerca

Ksenya 1

08.08.2018, 10:01

si eu sunt de acord cu Ina. Sunt convinsa ca aranjand altfeli in farfurie la ce ingrediente contine ,sunt sigura ca este foarte bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Muschi de porc la cuptor cu cartofi