Chiftele de porc cu pesmet

de Bya Ralu in Porc, 17 Iun 2015 | 10789 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 tava mica de carne tocata de porc
  • 1 ou
  • 1/2 leg marar prospat
  • 3-4 linguri de pesmet
  • sare/piper/boia dulce
  • ulei pentru prajit
  • pesmet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de porc cu pesmet:

Se amesteca carnea tocata, cu oul, condimentele, mararul tocat marunt si pesmetul.

Se formeaza chiftelutele, se dau prin pesmet si se pun la prajit in ceaun in ulei incins.

Se scot pe un servet de hartie pentru a absorbii grasimea in exces.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de porc cu pesmet" nu uita sa-i faci un review.
 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc impanata cu piept de porc, la cuptor