Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Bya Ralu in Porc, 17 Iun 2015 | 8737 vizualizari
9
Bucataras Suprem
Taguri: chiftele, porc, pesmet, carne tocata, retete Porc
Se amesteca carnea tocata, cu oul, condimentele, mararul tocat marunt si pesmetul.
Se formeaza chiftelutele, se dau prin pesmet si se pun la prajit in ceaun in ulei incins.
Se scot pe un servet de hartie pentru a absorbii grasimea in exces.
de vasimur 4
de Mihai_Anghelache 1
de babi5 1
de dicarmencitta1957 1
Micutza Luana 1
buna idee iubi
Ksenya 1
ce fain arata...
Bya Ralu 1
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de oanapl 7
de mirela0911 8
de Gherca Daniela 6
de Caty 2
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
pe 29.01 la 13:39
pe 25.01 la 18:17
pe 23.01 la 12:27
pe 22.01 la 13:14
pe 19.01 la 20:48
4 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
6 voturi
dantes
RODIMUR
La Ancuta 6
Ureaza-i "La Multi Ani!"
luminitzaschiau 1
amalia_84 1
Caty 2
2019 puncte
mihaelar63 9
1303 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
simona72 8
Rocsi 9
872 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Oana 9
de laura_n 6
de Tuxedo 1
de T I M E A 7
de miremirc 3
de oanapl 6
de Bucataras 6
de Merisor 9
de gaby_duceag 8
de Panacris 9
de Rocsi 9
de Cofetarul Vesel 1
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!