Muschiulet de porc marinat la gratar

de Doralinda in Porc, 19 Ian 2013 | 7290 vizualizari

 

Nu cred ca e nevoie de introducere, o reteta simpla si rapida, la indemana oricui!

 

INGREDIENTE

  • 4 felii muschiulet porc
  • sare
  • piper
  • oregon
  • putin ulei masline
  • jumatate lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc marinat la gratar:

Am lasat muschiuletul de porc la macerat ptr cca o ora (daca lasati mai mult, va fi mai gustos) in ingredientele enumerate, apoi am incins gratarul (eu am un fel de cratita, dar e special tefal ptr frigere, are forma unui gratar), apoi am micsorat focul si am pus muschiuletele la fript, nu e nevoie de foarte mult timp, cca 5-10 min pe fiecare parte. Cand le punem in farfurie, stropim cu putina lamaie. Se serveste cu orice garnitura va place!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc marinat la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

gaby_duceag 1

19.01.2013, 23:31

vazut

Doralinda 1

19.01.2013, 23:31

Multumesc frumos rocsi! E o reteta rapida cand nu am ce sa le dau la fetite la pranz!!

Doralinda 1

19.01.2013, 23:32

Gaby nu imi ajung florile sa le postez la cat de dulce esti! Sincer!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc in bacon cu sos de coniac