Chiftele de post cu naut si conopida

de mimmi in Mancaruri de post, 16 Mar 2019 | 659 vizualizari

 

Retete de post creative

 

INGREDIENTE

  • 320 g conopida
  • 240 g naut
  • 1 ceapa mare
  • 1/2 catel usturoi
  • 2 linguri cu varf faina integral
  • ulei
  • Frunze de patrunjel
  • sare
  • piper
  • pudra chimen
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de post cu naut si conopida:

Punem conopida la fiert in apa cu sare, dupa care o lasam la scurs pana se racoreste putin.


Separat blenduim nautul scurs cu ceapa si usturoiul.


Blenduim si conopida.


Peste ingredientele de mai sus, adaugam 2 linguri de faina, Frunze de patrunjel tocate marunt si condimente dupa gust.


Amestecam bine compozitia si formam chifetelele prima data in mingiute dupa care le aplatizam intre palme.


Incingem 1 lingurita de ulei intr-o tigaie si prajim prima data o singura chiftea pentru a incerca compozitia.


Daca chiftelele nu stau peolalta inseamna ca, compozitia a fost mai umeda si trebuie sa mai adaugam 1 lingura de faina.


Prajim chiftelele cate 2-3 minute pe fiecare parte.


Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de post cu naut si conopida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

dantes 1

17.03.2019, 10:12

Bune!

mirela0911 1

17.03.2019, 11:30

Rocsi 1

17.03.2019, 20:39

O idee buna si faina!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

4879 puncte

Rocsi

4490 puncte

Constelatialeu

4267 puncte

Lau

Lau 9

4125 puncte

lucy2002

4033 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de zucchini cu sos de mazare proaspata