Chiftele de pui ca la mama acasa

de RuxyRux in Pui, 9 Noi 2016 | 6104 vizualizari

 

M-am intors in timp putin, la mama si-am fost iar copil! Cand mama facea chiftele stiam cu siguranta de pe holul blocului unde locuiam, numai ale ei aveau mirosul acela extraordinar, ca sa nu mai vorbim de gust! Dar cred ca stim cu totii ca cea mai minunata mancare, unica as putea spune fara sa gresesc, este a mamei!

 

INGREDIENTE

  • 1 piept si jumatate de pui mare
  • 1 ceapa rosie.
  • 1legatura ceapa verde
  • marar si patrunjel
  • 4 catei de usturoi
  • 1 miez de paine neagra
  • o lingura de mustar.
  • Sare si piper dupa gust
  • o lingura ulei.
  • O lingura apa minerala
  • O lingurita bicarbonat
  • O lingura pesmet
  • Faina pentru tavalit chiftelutele
  • Ulei vegetal pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de pui ca la mama acasa:

Carnea se toaca impreuna cu ceapa, ceapa verde, usturoiul, painea si apoi se amesteca cu restul ingredientelor, se framanta compozitia, se formeaza chiftelele, se trec prin faina si se prajesc in ulei pe ambele parti.

Chiftelele se scot pe servet absorbant si se mananca cu pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de pui ca la mama acasa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Panacris 1

10.11.2016, 18:29

mirela0911 1

10.11.2016, 20:32

Ce pofta mi-ai facut!

RuxyRux 1

13.11.2016, 12:08

Multumesc!

COMENTEAZA

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciulama cu pipote şi inimi