Chiftele gustoase

de Rocsi in Mancaruri cu carne, 3 Mai 2010 | 3506 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 gr carne tocata amestec(vita cu porc)
  • 1 legatura patrunjel
  • jumatate legatura marar
  • 3 cepe verzi
  • 1 cartof
  • 2 oua
  • 2 felii paine
  • 6 catei usturoi
  • piper
  • vegeta
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele gustoase:

Carnea tocata se pune intr-un bol.


mararul si patrunjelul se spala,se indeparteaza coditele si se toaca foarte marunt.


ceapa se spala si se taie rondele.


cartoful se curata,se spala,se taie cubulete si se pune la fiert.


cand e fiert ,se scurge apa,si se paseaza bine de tot.


usturoiul se curata,se spala si se piseaza.


peste carne se pune verdeata,cartoful pasat si usturoiul pisat,painea se inmoaie in putina apa sau lapte ,se faramiteaza si se pune si ea peste toate ingredientele.


in bol se mai pun ouale,vegeta si piper dupa gust.


se amesteca bine compozitia.


intr-o tigaie se pune ulei,ceva mai mult si se pune pe foc la incins.


intr-un castron se pune putina apa pentru a ne umezi mainile.


cu mainile umezite incepem sa facem chiftele,si le punem la prajit in uleiul incins ,rand pe rand ,pana se termina cpmpozitia.


se servesc cu o salata,mustar,piure sau orice altceva doriti.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele gustoase" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

nadina73 1

03.05.2010, 19:50

am ajuns in curtea ta am vazut narcisa mirosea asa de bine am am venit sa dau frculitele,super

Rocsi 1

03.05.2010, 20:04

multumesc medioto...multumesc nadina de furculite..iti ofer si fie cateva floricele k am o vaza plina...

Dana Cristea - pusikmea 1

06.05.2010, 08:23

bune bune, iar narcisa te imbata cu mirosul ei

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Pulpe in sos Bechamel