Chiftele gustoase

de Rocsi in Mancaruri cu carne, 3 Mai 2010 | 3719 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 gr carne tocata amestec(vita cu porc)
  • 1 legatura patrunjel
  • jumatate legatura marar
  • 3 cepe verzi
  • 1 cartof
  • 2 oua
  • 2 felii paine
  • 6 catei usturoi
  • piper
  • vegeta
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele gustoase:

Carnea tocata se pune intr-un bol.


mararul si patrunjelul se spala,se indeparteaza coditele si se toaca foarte marunt.


ceapa se spala si se taie rondele.


cartoful se curata,se spala,se taie cubulete si se pune la fiert.


cand e fiert ,se scurge apa,si se paseaza bine de tot.


usturoiul se curata,se spala si se piseaza.


peste carne se pune verdeata,cartoful pasat si usturoiul pisat,painea se inmoaie in putina apa sau lapte ,se faramiteaza si se pune si ea peste toate ingredientele.


in bol se mai pun ouale,vegeta si piper dupa gust.


se amesteca bine compozitia.


intr-o tigaie se pune ulei,ceva mai mult si se pune pe foc la incins.


intr-un castron se pune putina apa pentru a ne umezi mainile.


cu mainile umezite incepem sa facem chiftele,si le punem la prajit in uleiul incins ,rand pe rand ,pana se termina cpmpozitia.


se servesc cu o salata,mustar,piure sau orice altceva doriti.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele gustoase" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi 12

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

nadina73 1

03.05.2010, 19:50

am ajuns in curtea ta am vazut narcisa mirosea asa de bine am am venit sa dau frculitele,super

Rocsi 1

03.05.2010, 20:04

multumesc medioto...multumesc nadina de furculite..iti ofer si fie cateva floricele k am o vaza plina...

Dana Cristea - pusikmea 1

06.05.2010, 08:23

bune bune, iar narcisa te imbata cu mirosul ei

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu zmeura
  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan cu spanac si ochi romanesc